Cotroceni Business Center, Bd-dul Vasile Milea, corp A, sector 6, Bucuresti
(40)728.733.003

Despre noi

SELTIS > Despre noi
sediu-firma-montaj-tigla-metalica

Prezenta de 7 ani pe piata romanesca, societatea noastra va ofera servicii de calitate in montajul sistemelor de acoperisuri din tigla metalica, tigla ceramica, tigla din beton, sindrila bituminoasa sau alte tipuri de invelitori.

Executam lucrari de tamplarie si dulgherie precum si mansardari. Echipa noastra va ofera atat montajul cat si materiale de cea mai buna calitate, asigurand in acelasi timp si transportul pe tot teritoriul tarii. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati, sa ne puneti la dispozitie planurile de invelitoare sau adresa exacta a imobilului pentru ca echipa noastra sa poata face masuratorile necesare.

Noi vom veni la tine, vom face o masuratoare cat mai precisa, urmata de o oferta concreta, perfect potrivita cu nevoile si bugetul tau.

consultanta-acoperisuri-tigla-metalica

Avem un department specializat si certificat, care se ocupa de realizarea proiectelor si consiliere pentru orice tip de acoperis. Suntem o echipa cu experienta in domeniul constructiilor, profesionista si oferim clientilor nostrii servicii de montaj tigla sau renovare acoperisuri.

Plecand de la premiza ca oameni neseriosi se gasesc in toate domeniile si ca acoperisul este un detaliu extrem de important ptr casa ta, subliniem seriozitatea ofertei printr o perioda de garantie a lucrarii de 3 ani.