Cotroceni Business Center, Bd-dul Vasile Milea, corp A, sector 6, Bucuresti
(40)728.733.003

Sistem pluvial

SELTIS > Sistem pluvial

Va oferim un sistem pluvial complet format din jgheaburi si burlane, ideal pentru orice tip de acoperis. Solutiile tehnologice aplicate la fiecare dintre elementele sistemului pluvial, chiar si cele mai mici dintre acestea, sunt rezultatul unor cercetari indelungate si a unei selectii de idei optime.

Sistemul nostru pluvial este foarte usor de montat, adaptabil in orice climat si pentru orice obiectiv, un sistem de jgheaburi si burlane ale caror caracteristici vizuale nu fac decat sa accentueze cu subtilitate frumusetea fiecarei cladiri. Sistemele de drenaj comercializate de noi sunt produse din otel galvanizat cu o grosime de 0.61 mm si au o protectie multistrat pe ambele fete.

Atat jgheaburile cat si burlanele sunt realizate respectand cote exacte, ceea ce le asigura o imbinare perfecta in sunt conformitate cu cerintele si standardele europene.

Sistemul pluvial este disponibil in 4 variante coloristice, maro, rosu, alu zinc si alb. La comanda se poate produce sistem pluvial (drenaj) in culorile: RAL 3000, RAL 3011, RAL 3005, RAL 3009, RAL 5005, RAL 5010, RAL 6005, RAL 6020, RAL 7024, RAL 8004, RAL 8019, RAL 9005, RAL 9006, RAL 9010, RAL 1002

culori

Dimensiunile si variantele coloristice oferite dau posibilitatea realizarii unor combinatii individuale care sa fie cat mai potrivite cu aspectul si sa se asorteze culorii acoperisurilor si al fatadelor cladirilor sau al contructiilor si halelor industriale.

Cele opt straturi care acopera si protejaza banda metalica garanteaza rezistenta la coroziune a fiecarui element si confera o foarte lunga durata de viata acestor produse.

Dimensiuni sistem pluvial (de dranaj) Wetterbest: Sistemul pluvial (jgheaburi si burlane) Wetterbest poate fi produs in lungimi cuprinse intre 300 mm si 600 mm, cu diviziunea de 1 mm.

Acestea pot fi livrate cu mijloace de transpor proprii pana la lngimi de 4m. Lungimile standard sunt 3m, iar la prelungirile de burlan lungimile standard sunt de 1m.

schema-sistem-pluvial-drenaj-jgheaburi-burlane-wetterbest

Sistemul pluvial ofera garantii pentru o rezistenta foarte indelungata in timp si singura operatie de intretinere pe care o necesita este redusa la simpla curatare de murdarie a jgheaburilor. Daca este corect montat, sistemul pluvial garanteaza scurgerea rapida si sigura a apei de ploaie pe acoperis.

Elementele sistemului sunt foarte rezistente si nu se deformeaza din pricina greutatii apei acumulate, a zapezii cazute pe acoperis sau a sloiurilor de gheata. In cele din urma, burlanele perfect imbinate si ele permit evacuarea foarte rapida a apei de pe cladiri.