Cotroceni Business Center, Bd-dul Vasile Milea, corp A, sector 6, Bucuresti
(40)728.733.003

Izolatie termica acoperis mansarda

SELTIS > Izolatie termica acoperis mansarda

Izolatie reflectiva din folie cu bule de aer aluminizata

Izolatia reflectiva din folie cu bule de aer aluminizata este un produs termo – reflectiv, semirigid care, datorită compozitiei sale, ofera rezultate exceptionale în ceea ce priveşte radiatia, convectia, conductia şi higrometria. Folia cu bule de aer aluminizata este folosita atat pentru izolatia termica cat si fonica inlocuind cu succes produse precum vata minerla, polistirenul, atat la cladirile noi cat si la cele in renovare sau aflate reabilitare termica.

Izolatia reflectiva din folie cu bule de aer aluminizata se obtine prin lipirea la cald a următoarelor straturi:

1. 2 straturi de aluminiu pur 99.9% cu o putere de reflectie a radiatiilor 97 % avand etanseitate totala la aer si apa.

2. folie cu bule de aer uscat, rezistenta la foc, conevctie zero, conductie foarte joasa, straturi de aer comprimat care izoleaza diferentele de temperatura, impiedicand formarea condensului rezultatul fiind economia de energie.

izolatie-reflectiva-folie-bule-aer-aluminizata-montaj-tigla-metalica
izolatie-reflectiva-folie-cu-bule-de-aer-aluminizata-inatech

Folia cu bule de aer aluminizata este o termoizolatie reflectivă, bazată pe bule cu aer uscat ca izolator termic şi aluminiu pur ca material reflectant. Acest tip de izolatie reflectiva a fost inventat în SUA în urmă cu aproape 30 de ani si a fost folosit in prima faza în aplicatii militare şi spatiale iar de aproape 20 de ani se foloseşte şi în industria civilă.

De ce izolatie reflectiva din folie cu bule de aer aluminizata? Pentru că asigură o eficienta energetica prin reducerea costurilor de încălzire răcire pe timp de iarnă vară, în conditii de pret şi instalare superioare altor solutii de izolatie iar garantia oferita este de 3 ori mai mare fata de alte materiale izolatoare pentru acoperis.

Adaptabilitatea sa exceptionala il face foarte usor de instalat. Prin urmare IsolAir Thermo poate fi folosit in aproape orice domeniu imaginabil de izolare termica. Durabilitatea sa a fost perfectionata cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie ,facand astfel IsolAir Thermo noul standard in comfort si economia de energie.