Cotroceni Business Center, Bd-dul Vasile Milea, corp A, sector 6, Bucuresti
(40)728.733.003

Folie anticondens

SELTIS > Folie anticondens

FOLII MEMBRANE ANTICONDENS SI BARIERE DE VAPORI

folie-membrana-anticondens-marma

FOLIE (MEMBRANA) EKRAN DACHOWA

Folia care o putem folosi direct pe astereala!

Folia sau membrana pentru acoperis se foloseste ca strat primar sub invelitoarea acoperisului In panta. Aceasta protejeaza termoizolatia de precipitatii: ploaie si zapada care pot cauza infiltratii In structura acoperisului.

Aceasta folie protejeaza impotriva condensului care se formeaza sub Invelitoare de tigla metalica.

Mai mult, datorita permisivitatii ridicate la vapori aceasta membrana mentine tot acoperisul in stare uscata, fapt cu o importanta deosebita pentru consumul energiei In cladiri.

Folia (membrana) Dachowa cu densitate 115 gr/mp-265gr/mp.

folie-membrana-anticondens-dachowa
membrana-folie-anticondens-dachowa-90gr-acoperisuri

FOLIE (MEMBRANA) ACOVENT

Folia membrana ACOVENT produsa de compania Marma, are cel mai bun raport calitate/pret. Aceasta membrana regleaza procesul de condensare si de eliminare a vaporilor, fiind conceputa astfel incat sa poata elimina vaporii fara ca apa sa treaca prin ea.

In concluzie, apa care ar patrunde sub invelitoarea de tigla metalica nu va umezi nici capriorii si nici termoizolatia, ci se va scurge pe membrana, de-alungul acesteia.

Folia (membrana) Dachowa cu densitate  90 gr/mp-135gr/mp.

FOLIE CU PERMISIVITATE SCAZUTA LA VAPORI

Folia cu permisivitate scazuta la vapori cunoscuta si sub numele de folie pentru prima invelire, etanseaza acoperisurile cu panta protejandu-le impotriva ploii si zapezii aduse de vant, precum si impotriva fenomenului de condens.

Acoperisurile ventilate, cu mansarde trebuie sa fie despartite de termoizolatie cu un rost de aerisire, iar in poduri cu un spatiu de ventilatie.

folie-cu-permisivitate-scazuta-la-vapori
bariera-de-vapori-marma

FOLIE BARIERA DE VAPORI

La acoperisurile clasice se folosesc materiale care au scopul de a opri patrunderea si condensatia vaporilor.

In interiorul incaparilor putem monta bariera de vapori care protejeaza impotriva acestora, iar la exterior se monteaza foliile pentru acoperis care protejeaza constructia de actiunea vaporilor.

Folia bariera de vapori ideplineste doua functii: etanseaza peretii despartitori impotriva vaporilor si opreste pierderile de caldura din cladiri.

Folia bariera de vapori cu densitate  90 gr/mp-140gr/mp.

montaj-folie-anticondens-acoperis-tigla-metalica