Cotroceni Business Center, Bd-dul Vasile Milea, corp A, sector 6, Bucuresti
(40)728.733.003

Ferestre de mansarda

SELTIS > Ferestre de mansarda

Ferestrele de mansarda sunt astazi o cerinta la cladirile nou construite. Acestea deschid posibilitati noi în arhitectura moderna. Utilizând ferestrele de mansarda, podurile neamenajate se pot transforma usor în spatii functionale: birouri, dormitoare, sau camere pentru copii.

Daca ati ales o ferestra de mansarda Rooflite beneficiati de cea mai buna calitate a materialelor si de 10 ani garantie!

Rooflite este un produs dezvoltat de experti Scandinavi, o fereastra sigura, cu performante termice si de etanseitate testate riguros conform standardelor Uniunii Europene


Colectia de ferestre RoofLITE!

ferestre-de-mansarda-roof-lite-gama-noua

HIVE500 – 4-17-3 geam dublu standard umpult cu argon si acoperire low E
HIVE510- fereastra de mansarda vopsita alb , cu geam dublu standard
HIVE700 – 4-16-4H geam dublu cu sticla foii de geam exterioare intarita
HIVE800 – 3+3-14-4H foaia de geam interioara securizata , foaia de geam exterioara intarita

Rooflite HIVE

Gama HIVE, ferestre de mansarda cu articulatie mediana , avand un maner elegant care asigura ventilarea pasiva in doua pozitii secundare de blocare. Ferestrele HIVE pot fi instalate pe un acoperis cu panta intre 15 si 90 grade. Designul exclusiv permite cu pana la 10% mai multa lumina in camera dumneavoastra decat alte ferestre de mansarda.

ferestre-de-mansarda-roof-lite-hive-exterior
ferestre-de-mansarda-roof-lite-hive-balamale
ferestre-de-mansarda-roof-lite-hive

Rooflite AERO

Gama AERO este echipata cu o valva de ventilare care faciliteaza aerisirea camerei fara a fi nevoie sa deschidem feresatra.

Designul exclusiv RoofLITE va permite sa va bucurati cu pana la 10% mai mult de lumina zilei in camera dumneavoastra decat alte ferestre de mansarda.
Fereastra Rooflite Aero nu va ofera doar o buna izolare termica ci si un design exterior de exceptie.

ferestre-de-mansarda-roof-lite-aero-valva-ventilare
ferestre-de-mansarda-roof-lite-aero-exterior
ferestre-de-mansarda-roof-lite-aero

Rooflite DURO

Gama DURO, ferestre de mansarda cu articulatie mediana, cu un maner elegant care asigura ventilarea pasiva in doua pozitii de blocare. Ferestrele pentru mansarda DURO pot fi instalate pe un acoperis cu o panta cuprinsa intre 15 si 90 grade.

Aluminiul ramforsat cu profil de PVC garanteaza rezistenta si durabilitate impotriva umiditatii, fara a fi nevoie de intretinere.

Profilele de PVC sunt deasemeni izolate pentru a preveni condensul si pentru a garanta o buna performanta termica a ferestrei. Designul exclusiv permite cu pana la 10% mai multa lumina in camera dumneavoastra decat alte ferestre de mansarda. Fereastra Rooflite nu va ofera doar o buna izolare termica ci si un design exterior de exceptie.

fereastra-de-mansarda-roof-lite-duro
ferestre-de-mansarda-roof-lite-duro
ferestre-de-mansarda-roof-lite-duro-2

Luminatoare sau trape de acces pe acoperis

Luminatorul este o ferestra destinata incaperilor nelocuite si are rolul de a asigura ventilarea si luminarea acestora.
Rama luminatorului se potriveste atat pentru acoperis ondulat cat si pentru cel plat. Dupa eliminarea garniturii din poliuretan puteti instala luminatorul si pe un acoperis plat.

Dimenisuni disponibile pentru luminatoare sau trape de acces pe acoperis:
» 45 x 55 cm
» 45 x 73 cm
» 48 x 90 cm
» 90 x 48 cm

luminator-rooflite-acoperis
luminator-roof-lite
luminator-rooflite

Luminatoarele sau trapele de acces pe acoperis sunt concepute pentru a avea un maxim de flexibilitate, se pot instala cu deschiderea pe lateral sau in partea de sus. Luminatoarele se pot folosi pentru orice tip de acoperis cu o panta cuprinsa  intre 15 si 60 grade si inaltimea profilului de pana la 90 mm.

Cele mai folosite dimensiuni sunt 45×55 si 45×73 si sunt disponibile in doua culori: gri si rosu